Cursus Babyreflexologie

Babyreflexologie is een zachte vorm van reflexologie. Het is een fijne, natuurlijke manier om je kindje te ondersteunen en de liefdevolle band te bevorderen.

In een 3-delige workshop leer je 3 verschillende massages die je kunt toepassen op je kindje:

Week 1: slapen en geruststelling (kalmerend)
Week 2: voeding en spijsvertering (bijv. krampjes/obstipatie)
Week 3: welzijn & weerstand (neus/keel/oor)

Babyreflexologie kun je al toepassen op baby’s vanaf 4 weken. Babyreflexologie heeft als doel het immuunsysteem te versterken en een goed slaappatroon te bevorderen. Daarnaast geeft het verlichting bij o.a. krampjes, harde ontlasting, buikpijn, reflux, verkoudheid en het doorkomen van tandjes.

Het geven van reflexologie aan jouw baby kan helpen om je baby te kalmeren, te ontspannen en het verbetert de gezondheid. Studies hebben aangetoond dat baby’s heel snel reageren op reflexologie. Het geven van een voetreflexmassage aan je baby kan al in vijf minuten en je kunt het overal doen, thuis of onderweg. De technieken kun je een leven lang gebruiken, ook bij oudere kinderen en zelfs bij volwassenen.

Je volgt de cursus samen met je baby en bent van harte welkom in mijn praktijk in Lisse. De cursus duurt per keer ongeveer een uur (met uitloop van een kwartier) en is inclusief thee/koffie, natuurlijke olie en voetenkaarten, zodat je thuis rustig kunt oefenen.

De data en tijden plannen we in onderling overleg. Heb je nog vragen of wil je de cursus plannen? Neem dan contact met me op via het contactformulier of bel naar 06-45326061.