Dagelijks hopen afval- en gifstoffen zich op in ons lichaam. Ons lichaam werkt hard om deze stoffen weer uit te scheiden. Soms is het nodig het lichaam wat extra te helpen om zich te ontdoen van de opgehoopte afvalstoffen. Bijvoorbeeld in een periode van afvallen, bij langdurige stress/spanning, bij langdurig medicijngebruik of na een operatie. Maar ook wanneer je je niet fit voelt, vaak moe bent, last hebt van een slechte spijsvertering, veel hoofdpijn hebt of bij huidaandoeningen, is het zinvol je lichaam te ontgiften. De volgende symptomen zijn ook signalen van ons lichaam dat er teveel afvalstoffen kunnen zijn: maagzuur, obstipatie, winderigheid, slechte concentratie, sterkte lichaamsgeur en/of slechte adem. 

Het VoetreflexPlus Detox-pakket zorgt  ervoor dat je lichaam gezuiverd wordt van de afval- en gifstoffen en het zelfherstellend vermogen goed geactiveerd wordt. Dit pakket bestaat uit een drietal verschillende klachtgerichte VoetreflexPlus behandelingen, allen gericht op de zuivering  en het zelfherstellend vermogen van ons lichaam. Je voelt je daarna beter, vitaler en energieker!

Bij de Detox VoetreflexPlus massages gebruik ik 100% natuurzuivere gember en jeneverbes olie. Deze olieën geven extra energie aan de lever, lymfeklieren en aan de nieren, zodat zij optimaal hun werk kunnen doen.

We starten de behandeling met een voetbad met magnesium. Magnesium is een zeer belangrijk mineraal voor ons lichaam en helpt ook bij de afvoer van afvalstoffen. Tijdens het voetbad evalueren we de uitwerking van de vorige behandeling. De behandeling wordt afgesloten met een kopje brandnetelthee. Deze thee heeft een ontgiftende werking.

Pakketprijs 3 Detox Voetreflexplus behandelingen, incl. magnesium voetbaden, van 150 euro voor 115 euro.