Een echt moment voor jezelf! Ontspan en kom tot rust.....

Tijdens de ontspannende voetreflexbehandeling worden de voeten, de onderbenen en de knieën gemasseerd met een, licht geurende, verwarmde olie. Tijdens deze massage worden vooral de zachte Chinese massage technieken toegepast. Je ligt comfortabel op een massagetafel, toegedekt met een zachte deken.

De ontspannende voetreflexbehandeling zorgt voor een diepe ontspanning  en brengt balans in lichaam en geest. Lees bij 'Effecten Voetreflextherapie' wat een behandeling voor je doet.

Als je je bedenkt dat 80% van de meeste klachten aan stress gerelateerd zijn, is een ontspannende voetreflexbehandeling ook preventief heel fijn en belangrijk voor ons welzijn. Door regelmatig een ontspannende voetreflexbehandeling te ondergaan, ben je lichamelijk en geestelijk meer in balans.

Het is tevens mogelijk om aan dit heerlijke moment voor jezelf een voetenbad van speciale Chinese kruiden of magnesium toe te voegen. Dit zorgt voor een nog diepere ontspanning en heeft een heilzame werking. Meer informatie over het voetenbad staat onder het kopje 'Behandelingen'.