Detoxen

Gepubliceerd op 28 februari 2021 om 19:58

Dagelijks hopen afval- en gifstoffen zich op in ons lichaam. Ons lichaam werkt hard om deze stoffen weer uit te scheiden. Soms is het echter nodig het lichaam wat extra te helpen; bijvoorbeeld in een periode van afvallen, bij langdurige stress/spanning, bij langdurig medicijngebruik, na een operatie of ziekte.

Ook wanneer je je niet fit voelt, vaak moe bent, last hebt van een slechte spijsvertering, veel hoofdpijn hebt of bij huidaandoeningen, is het zinvol je lichaam te ontgiften. De volgende symptomen geven ook aan dat er teveel afvalstoffen aanwezig kunnen zijn: maagzuur, obstipatie, winderigheid, slechte concentratie, sterke lichaamsgeur en/of slechte adem.

Wat kun jezelf doen?

• Je kunt op dagelijkse basis gezonder eten en er zo voor zorgen dat je lichaam elke dag schoner wordt
• Gebruik natuurlijke cosmetica zonder chemische toevoegingen. Gebruik in huis natuurlijke schoonmaakproducten.
• Drink veel water, kruidenthee; drink minder alcohol en koffie.
• Bij afvallen: val rustig af door middel van een gezond eetpatroon. Zo kunnen de gifstoffen die zijn opgeslagen in je vetcellen rustig worden afgebroken.
• Zorg voor voldoende lichaamsbeweging, zoals wandelen in de natuur. Dit stimuleert de energie- en bloedcirculatie en zorgt voor een betere darmwerking, zodat afvalstoffen het lichaam sneller kunnen verlaten.
• Adem via de buik. Hierdoor worden meer afvalstoffen via je longen afgevoerd en wordt ook de darmwerking gestimuleerd.
• Saunabezoek stimuleert de afvoer van afvalstoffen via de huid. Een (voeten)bad nemen met magnesium heeft een ontgiftende werking. 

Verschillende voetreflexmassages ondersteunen je lichaam bij de zuivering van afval- en gifstoffen en zorgt dat het zelfherstellend vermogen goed geactiveerd wordt. Gedurende drie weken kom je eenmaal per week voor een voetreflexmassage. Je voelt je daarna beter, vitaler en energieker!

Bij de Detox voetreflexmassages gebruik ik 100% natuurzuivere gember- en jeneverbes olie. Deze oliën geven extra energie aan de lever, lymfeklieren en aan de nieren, zodat zij optimaal hun werk kunnen doen.

We starten de behandeling met een voetbad met magnesium. Magnesium is een zeer belangrijk mineraal voor ons lichaam en helpt ook bij de afvoer van afvalstoffen. Tijdens het voetbad evalueren we de uitwerking van de vorige behandeling onder het genot van een kopje kruidenthee. 

Wil je hiervoor een afspraak maken? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel naar 06 45326061.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.