Ik stel mij graag aan je voor; mijn naam is Mirjam Kühn. In juni heb ik het laatste examen gedaan van mijn  3-jarige HBO opleiding VoetreflexPlus bij Total Health. Ik ben nu gediplomeerd VoetreflexPlus therapeut. Met mijn afstudeer scriptie heb ik onderzocht of obstipatie/verstoppingsklachten verminderd kunnen worden met VoetreflexPlus. Mijn conclusie is dat dit kan; de stoelgang is bij alle deelnemende dames verbeterd.  

Ik ben heel blij en dankbaar dat ik 3 jaar geleden mijn hart heb gevolgd en deze stap in mijn leven heb gezet. Voetreflexologie heeft voor mij al veel betekend in het opruimen van mijn eigen emotionele en fysieke blokkades. Ik vind het heel bijzonder om nu mensen op deze manier te mogen helpen en ben gestart met  mijn eigen praktijk aan huis in Lisserbroek.

Naast mijn opleiding tot VoetreflexPlus therapeut blijf ik mij ook verder ontwikkelen. Zo ben ik onlangs gespecialiseerd in veel voorkomende ziektebeelden (zoals hoofdpijn, huidproblemen en chronische vermoeidheid), hooggevoeligheid, menstruatieklachten en de overgang. Ook heb ik recent de HBO studie Medische Basiskennis afgerond.

Mijn fijngevoeligheid en intuïtie gebruik ik bij het geven van de voetreflexbehandelingen. Voel je welkom, ik ontmoet je graag!