Ik ben Mirjam Kühn en heb sinds 2017 een praktijk voor Reflexzone therapie. Ik geef hand- en voetreflexmassages en ondersteun hiermee graag jouw gezondheid van lichaam en geest. Je kunt bij mij terecht voor de behandeling van allerlei, chronische, klachten of om je gezondheid op peil te houden. Kijk onder het kopje ‘VoetreflexPlus’ voor meer informatie over de klachten en natuurlijk kun je altijd contact opnemen wat ik voor je kan betekenen.

Sinds september 2020 heb ik een eigen praktijk in dienstencentrum De Beukenhof. Het is een hele fijne plek, zo dichtbij het bos. In mijn pauze kun je me hier dan ook regelmatig vinden.

Het geven van voetreflexmassages geeft mij een heel dankbaar gevoel. Ik vind het zo mooi te ervaren hoe klachten kunnen verminderen of weggaan en mensen meer zichzelf worden en zich fijner gaan voelen….én dat op zo’n ontspannende manier.

Ook of juist vooral bij hoog sensitiviteit is voetreflexmassage een heel fijne, zachte en toch doeltreffende therapievorm. Door een voetreflexmassages kom je, weer, thuis bij jezelf; lichaamsbewustzijn wordt hierbij gestimuleerd. Je voelt steeds beter aan wat van jou is en wat van de ander. Er komt meer rust in je systeem en prikkels worden op harmonieuze wijze verwerkt. Zelf ben ik ook hoog sensitief en ik weet als geen ander hoe fijn het is om met iemand te praten, die je direct begrijpt. Ik kan je ook ondersteunende adviezen geven, als je daar behoefte aan hebt. 

Ik kijk naar je uit en verwelkom je graag in mijn praktijk.

Lieve groet, Mirjam