Mijn naam is Mirjam Kühn. Samen met Ruud en onze kinderen, Linda en Martijn, wonen wij alweer 20 jaar in Lisserbroek. Lisserbroek is mijn geboorte dorp en hier ben ik opgegroeid.

Na eerst jarenlang gewerkt te hebben als receptioniste/secretaresse en als verkoopster in de kindermode, borrelde er nog iets anders in mij. Door zelf de mooie werking van voetreflexologie te hebben ervaren en een kennismakingsworkshop bij Total Health te hebben gevolgd, heb ik de stap genomen; ik heb mijn baan opgezegd en ben gestart met de 3-jarige studie VoetreflexPlus bij Total Health. Deze studie heeft mij veel gebracht; ook op persoonlijk vlak is het een hele reis geweest. Een reis die me steeds dichter bij mezelf heeft gebracht en die mijn eigen verlangen steeds duidelijker maakt. Nog iedere dag ben ik dankbaar dat ik mijn hart heb gevolgd en geluisterd heb naar mijn intuïtie.

Ik vind het geven van voetreflexmassages heel bijzonder, zó bijzonder hoe klachten verminderen en helemaal kunnen verdwijnen door de zachte aanraking van de voeten en de onderbenen.

Zodra ik voeten in mijn handen heb, dan klopt het, het voelt als thuiskomen.... Dit is wat ik te brengen heb.


Ik verwelkom je graag in mijn praktijk.


Lieve groet, Mirjam